И в неделния ден от програмата на 10-ия кръг

...
   И в неделния ден от програмата на 10-ия кръг
Коментари Харесай

Нова категорична победа на Мартин Чой в BMU Европейския шампионат в Плевен

   И в неделния ден от програмата на 10-ия кръг на BMU Европейския шампионат по мотоциклетизъм Мартин Чой ( ЕКО БМВ Министерски съвет 77 Рейсинг тийм) победи съперниците си повече от безапелационно на пистата в Долна Митрополия, Плевен.

От старта до финала на 12-те обиколки Чой водеше колоната в SuperBike1000cc и не даде опция да му бъде отнета лидерската позиция, както в това съревнование, по този начин и в генералното класиране за годината. И в BMU Европейския шампионат, както и в подреждането за Републиканския шампионат 2022 Мартин Чой е на върха при най-бързите водачи два кръга преди края на сезона. Днес след него на 15.8 секунди  завърши Милен Георгиев ( Ямаха) и трети на 16.7 секунди Красен Кънчев ( БМВ). Чой направи и най-бърза обиколка от всички в границите на 1:31.969 минути на пистата в Долна Митрополия.

„ Доволен съм от двойния триумф през уикенда тук и идната седмица отпътувам за Франция,, където ще се причисля към тима ми Energie Endurance 91 за последния кръг от Световния ендуранс шампионат на пистата Болдор, който ще е на 17 и 18 септември. Нямам време за отмора, а и съм квалифициран за този сбит цикъл от надпревари. В добра форма съм и се усещам чудесно “, съобщи Мартин Чой.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР